Aktueel

Stichting Hoeksche Waard Runners

De CijferKamer, een administratiekantoor met het hart op de goede plek
Belastingaangiften, loonadministratie, jaarrekeningen en loonstrookverwerking. Voor ons dagelijkse bezigheden die we met veel plezier doen, maar soms zijn dit soort dingen in het leven ineens totaal onbelangrijk. Bijvoorbeeld als uzelf of iemand in uw naaste omgeving niet gezond, of zelfs ongeneeslijk ziek is. Het enige wat dan telt is leven. Zo goed en zo lang mogelijk proberen te genieten en het liefst met een lach. De CijferKamer heeft hart voor mensen en steunt daarom de Stichting Hoeksche Waard Runners. Zij maken zich met hun team al bijna twintig jaar sterk voor de Roparun (www.roparun.nl). Het doel is om het leven van mensen met kanker te veraangenamen.

De roparun is de grootste estafetteloop ter wereld. In teamverband van maximaal acht lopers per team, loopt men van Parijs naar Rotterdam. Op deze manier wordt er geld opgehaald voor een goed doel. Een hele presentatie op zich en het wordt ook we een avontuur voor het leven genoemd. Het motto is: ”Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De roparun heeft in de afgelopen 23 edities al meer dan 62 miljoen euro opgehaald. Ieder team dat mee doet met de Roparun, zo ook de Stichting Hoeksche Waard Runners, zet zich naast deze sportieve inspanning ook in om gled op te halen voor het goede doel. Dat doen ze goed, want niet voor niks staan ze al jaren op nummer 1 als het gaat om de hoeveelheid opbrengsten (www.hwrunners.nl).

In 2016 bestaat de Roparun 25 jaar en daarom organiseert de stichting dit jaar een aantal langlopende acties, zoals een grote loterij en een actieweekend van 17 tot en met 19 september 2015, met als uiteindelijke doel geld in te zamelen via de Roparun voor het Hospice Hoeksche Waard in Zuid-Beijerland (www.hospicehoekschewaard.nl). Hier kunnen inwoners van de Hoeksche Waard die nog maar kort te leven hebben een warme en geborgen eigen plek krijgen, met vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week persoonlijke verzorging.

 

Wij zetten ons met liefde in voor dit goede doel.

 

Leef. Geniet. Lach. Loop. Want elke dag is er een.

 

De CijferKamer