Over ons

Verwacht bij ons geen stereotype stoffige boekhouders. De CijferKamer is een eigentijds kantoor met een nuchtere werkwijze. Dagelijks werkt ons team voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers binnen o.a. de zorgsector, retail, groothandel, horeca, dienstverlening, goede doelen, creatieve sector en automotive branche.

 

In welke branche u ook actief bent; als ondernemer doet u het liefst datgene waar u goed in bent. De boekhouding wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Het nadeel is dat dit uw ondernemerschap kan verstoren. De CijferKamer is hiervoor de perfecte partner, want administratieve dienstverlening is ons specialisme. Aangiften worden op tijd verzonden en rapportages en jaarrekeningen zijn op tijd klaar. U hoeft uw facturen niet zelf meer in te boeken en al helemaal niet zelf achter uw debiteuren aan. Wij zorgen dat uw cijfers in orde zijn, dan kunt u zich bezig houden met datgene waar u goed in bent.

 

Alexandra Panhuis

Alexandra Panhuis

Na tien jaar in de financiële detachering te hebben gewerkt bij kleine en grote bedrijven en vijf jaar hoofd administratie te zijn geweest bij een groot horecaconcern, was ik er in 2010 aan toe om een eigen bedrijf te starten. Bij de CijferKamer voel ik me als een vis in het water. Ik houd namelijk van cijfers en van mensen. Van links naar rechts en van boven tot onder; boekhoudingen hebben geen geheimen voor mij. Met boekhouden ben ik snel, accuraat en kundig. Met mensen ben ik spontaan, betrokken en dienstverlenend.

Martine Molenaar

Martine Molenaar

Na 14 jaar bij KPMG gewerkt te hebben, was ik op zoek naar wat anders. Ik wilde nieuwe uitdagingen en graag dichter bij huis werken. Die baan vond ik bij de CijferKamer. Mijn eigenschappen zijn: betrokken, integer en gezond perfectionisme. Die kan ik perfect kwijt in mijn nieuwe baan, waarin ik veel voldoening vind. Ik doe mijn werk voor onze opdrachtgevers dan ook met plezier en mijn streven is om, samen met mijn collega’s, in dienst te staan van de klant en te zorgen voor een overzichtelijke en perfecte boekhouding.

Agnetha van Dijk – Roobol

Een passie voor getallen en financiën zit bij ons in de familie. En zo ook bij mij. Na me in mijn studie gespecialiseerd te hebben op het financiële vlak, wilde ik na het behalen van mijn diploma direct aan slag in deze sector. Via een financieel detacheringsbureau kon ik in aanmerking komen met verschillende onderdelen binnen het vak. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van wat ik echt wilde doen, namelijk met getallen werken, analyseren en secuur werk afleveren. Dit is precies wat ik terug vind in mijn baan bij de Cijferkamer. Ik haal dan ook veel voldoening uit mijn baan en zal met plezier werken aan een optimale boekhouding voor onze klanten.


Iris Hamstra

Na 5 jaar gewerkt te hebben op de boekhouding bij een scheepvaartleverancier was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Begin 2019 ben ik begonnen bij de Cijferkamer waar ik mijn affiniteit met cijfers meer kan uiten. De diversiteit aan werkzaamheden en het dagelijkse contact met klanten is wat mij het meeste aanspreekt. Gedreven en klantgericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik doe mijn werk met veel plezier met als doel een perfecte boekhouding voor onze klanten.